HEY,

wil jij een aantrekkelijke website?

>>

webdesign

Creativity never ends simplified made visual

"Ik bied hier een nieuwe service aan! En dat is een basic website om jouw bedrijf digitaal te lanceren! Ik zie je graag van dienst voor het volledige professionele én betaalbare webdesign. Ik ontwerp gebruiksvriendelijke en responsive websites die geschikt zijn voor weergave op elke pc, tablet, smartphone … mét SEO optimalisatie om zo hoog mogelijk in Google te staan!"
Mark Salden
Designer & Social media marketeer

DESIGN

Als vormgever ontwikkel ik een grafisch ontwerp dat helemaal binnen jouw huisstijl past. De hoofddoelstelling van onze ontwerpen? Bezoekers overtuigen!

SIMPEL EN DUIDELIJK

De website wordt gebouwd met de nr. 1 page builder Elementor. Deze software is gemakkelijk in gebruik dat je je website zelf, zonder enige programmeerkennis snel en simpel zelf kunt aanpassen.

SEO OPTIMALISATIE

Elke pagina in jouw website optimaliseer ik met de beste trefwoorden zodat jouw website zo hoog mogelijk in Google beland.

RESPONSIEF

De gebouwde website is volledig responsive/responsief en past zich dus automatisch aan het toestel waarop het wordt weergegeven.

DEVELOPMENT

Tijdens de realisatie van jouw website stuur ik een persoonlijke live link door. Op deze manier kun je alles opvolgen en kunnen noodzakelijke aanpassingen snel worden uitgevoerd.

LANCERING

Jouw website heeft de ontwikkelingsfase doorlopen en is nu volledig klaar om te worden gelanceerd. Het moment is aangebroken voor de migratie naar jouw hostingsserver en de website zal toegankelijk zijn voor nieuwe klanten.