HEY,

Haal meer uit jouw social media!

>>

social media management

"Goede sociale media marketing is een zeer krachtige tool binnen de marketingmix en essentieel voor het runnen van je bedrijf. Op geen enkel ander kanaal kan een bedrijf directer en gerichter communiceren met zijn doelgroep. Social media hebben de macht om op afstand verhalen te vertellen. Of het nu Instagram, Facebook of LinkedIn is, van ondersteunend tot een volledige beheer; ik help merken verhalen te vertellen en de juiste doelgroep op het juiste tijdstip te bereiken."
Mark Salden
Designer & Social media marketeer

ADVIES & COACHING

Wil je graag zelf de touwtjes in handen houden, maar beschik je over te weinig kennis? Is er iemand binnen jouw bedrijf verantwoordelijk voor social media, maar mist die nog enkele finesses? Ik help je graag verder. Het opstellen van een contentkalender, alle do’s & dont’s tot het ondersteunen van je bij de visuele stijl. You name it!

360° beheer

Heb je totaal geen tijd of affiniteit met social media? Ik neem je kanalen – of het nu gaat om Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube of Instagram – helemaal over. Daar komt het op neer. Ik bedenk de campagnes, creëer content, zorg voor een ‘always on’ insteek en bewaak de reacties van je volgers. Van strategie tot uitgewerkte social media post.

ADVERTEREN

Een product of dienst in de kijker zetten? Een evenement plannen? Meer naamsbekendheid? Meer traffic genereren? Ik bedenk een campagne volledig in jouw huisstijl die we over een afgebakende periode adverteren op jouw social media kana(a)l(en). Mét duidelijke KPI’s om je marketingresultaten te halen.

COMMUNITY MANAGEMENT

Laat je volgers en (potentiële) klanten niet in de kou staan en ga de conversatie met hen aan. Speel in op de reacties van je volgers en neem hun vragen/opmerkingen/problemen ter harte. Geen tijd? Dan neem ik het van je over!

>>

REFERENTIES